Propozycje menu
na obiady okolicznościowe/STYPY
I ZESTAW: (43 zł/osobę)
- Rosół z makaronem lub zupa pomidorowa
- Kotlet schabowy
- Ziemniaki
- Zestaw surówek
- Kompot + woda z cytryną
- Kawa/herbata
- Ciasto (min. 150 gram/os.)
II ZESTAW: (43 zł/osobę)
- Rosół z makaronem lub zupa pomidorowa
- Bitka ze schabu w sosie pieczarkowym
- Ziemniaki
- Zestaw surówek
- Kompot + woda z cytryną
- Kawa/herbata
- Ciasto (min. 150 gram/os.)
III ZESTAW: (43 zł/osobę)
- Rosół z makaronem lub zupa pomidorowa
- Filet piersi kurczaka
- Ziemniaki
- Zestaw surówek
- Kompot + woda z cytryną
- Kawa/herbata
- Ciasto (min. 150 gram/os.)
IV ZESTAW: (45 zł/osobę)
- Rosół z makaronem lub zupa pomidorowa
- Schab po baskijsku z pieczarkami
- Ziemniaki
- Zestaw surówek
- Kompot + woda z cytryną
- Kawa/herbata
- Ciasto (min. 150 gram/os.)
V ZESTAW: (50 zł/osobę)
- Rosół z makaronem lub zupa pomidorowa
- Kotlet schabowy
- Kotlet de volaille
- Zawijaniec wieprzowy w sosie
- Filet z kurczaka w sezamie
- Ziemniaki
- Zestaw surówek
- Kompot + woda z cytryną
- Kawa/herbata
- Ciasto (min. 150 gram/os.)
W zestawach I, II, III i IV - 2 danie - serwowane jest dla każdego gościa indywidualnie na talerzu. Rosół lub zupa pomidorowa podawane w wazach, surówki w miseczkach.
Zestaw V serwowany na półmiskach, 1½ porcji mięsa na osobę. Rosół lub zupa pomidorowa podawane w wazach, surówki w miseczkach.